Fit tvarohovo-brynzová nátierka s medvedím cesnakom
Pripravíme si suroviny a môžeme sa do toho pustiť. Všetky suroviny spolu rozmixujeme (najlepšie v sekáčiku, prípadne tyčovým mixérom) čo najviac dohladka. V prípade potreby nátierku dosolíme. Nátierku skladujeme v uzavretej nádobe v chladničke a spotrebujeme ju najlepšie do 3 dní.
Ingrediencie:
- 200 g jemného tvarohu
- 150 g (jarnej) bryndze
- hrsť medvedieho cesnaku
- morská soľ (v prípade potreby)
Postup: Všetky suroviny spolu rozmixujeme (najlepšie v sekáčiku, prípadne tyčovým mixérom) čo najviac dohladka. V prípade potreby nátierku dosolíme. Nátierku skladujeme v uzavretej nádobe v chladničke a spotrebujeme ju najlepšie do 3 dní.
Foto: unsplash.com